Erve IJzerman
Menu

'Vriend(in)' zuivelmuseum Erve IJzerman

De stichting Erve IJzerman kent ook donateurs onder de naam 'Vriend(in) van Erve IJzerman'. De stichting wil op deze manier komen tot een breed draagvlak voor het plan om in Erve IJzerman te komen tot een nationaal zuivelmuseum.

“Begin mei gaan de deuren van Erve IJzerman daadwerkelijk open voor het publiek. Nu deze stap gezet kan worden is het tijd om zoveel mogelijk steun te verwerven”, zegt voorzitter Inez Pijnenburg. Donateur wordt men voor 15,00 euro en aan het lidmaatschap zijn een aantal voordelen gekoppeld als vrijkaartjes, een nieuwsbrief en een jaarlijkse bindingsavond. Opzet is om uiteindelijk te komen tot een club die het zuivelmuseum op meerdere fronten kan ondersteunen. Maar eerst zijn de inkomsten nodig om het zuivelmuseum op te starten. “Eigenaar BOEI zorgt voor het gebruiksklaar van de boerderij maar zelf zullen we moeten zorgen voor een deel van de inrichting. Denk daarbij aan het horecapunt maar ook aan materialen als vitrines om exposities in te kunnen richten. En natuurlijk is de openstelling van Erve IJzerman een geweldige versterking van het toeristisch aanbod in Wapenveld en op de Oost-Veluwe”, legt Pijnenburg uit. 

Iedereen kan 'Vriend(in)' worden door het opgave formulier te downloaden en ingevuld te verzenden via info@erveijzerman.nl of naar Stichting Erve IJzerman, p/a  Stationsweg 9/a, 8191 AG Wapenveld. Voor vragen kan men mailen naar hetzelfde adres of bellen met tel. 06-15194780.   Aanmeldingsformulier donateur

Erve IJzerman - Kanaaldijk 63, ingang tegenover Lagestraat 27 - 8191 LW Wapenveld
Colofon | Privacyverklaring