Erve IJzerman
Menu

Rabo ClubSupport: stem op Erve IJzerman!

Ook stichting Erve IJzerman is deelnemer aan de actie Rabo ClubSupport. En natuurlijk roept het bestuur mensen die de Erve IJzerman een warm hart toedragen op om op Erve IJzerman te stemmen.

Rabo ClubSupport: stem op Erve IJzerman!

anaf vrijdag 27 september ontvangen leden van Rabobank Noord Veluwe een mail, waarin Rabo ClubSupport en het stemmen nader worden uitgelegd. Tot en met 11 oktober 2019 mogen de leden van onze bank stemmen via de website van Rabo ClubSupport. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mogen worden uitgebracht.

Erve IJzerman wil de opbrengst uit deze actie besteden aan het onderzoek dat momenteel gaande is naar de bewoningsgeschiedenis. Sinds 1898 is de boerderij bewoond door verschillende families en de historie daarvan wil men graag boven tafel halen. De informatie maar ook foto's en documenten, worden dan verwerkt bij de inrichting van het museum. Ook denkt men aan de uitgave van een boek.

Wie foto's, documenten of andere materialen over de geschiedenis beschikbaar heeft, kan dit mailen naar info@erveijzerman.nl. Ook zoekt men nog mensen die willen helpen bij dit historische onderzoek.

Voor nu geldt: gun ook Erve IJzerman je stem!

Terug naar overzicht

Erve IJzerman - Kanaaldijk 63, ingang tegenover Lagestraat 27 - 8191 LW Wapenveld
Colofon | Privacyverklaring